سوالات متداول

سوال و پاسخ…

کارگاه تولیدی مصنوعات چوبی گلدوود 24 ساعته پاسخگوی سوالات شما مشتریان گرامی می باشد.

faq1

ظرف چوبی را بلافاصله بعد از هر بار استفاده به صورت دستی شست و شو دهید. نباید این گونه ظروف را داخل ماشین ظرفشویی قرار داد و یا آن ها را در سینک رها کرد. گرمای فوق العاده بالای داخل ماشین ظرفشویی و در معرض آب بودن برای مدت زمان طولانی باعث تورم چوب بامبو و ایجاد شکاف هایی روی سطح آن می شود.

faq1

چوبهای نرم درختان کاج، کاج تک سوزنی، کاج کریسمس، سرور و سرو قطبی عناصر مهم تولید کننده چوب های نرم صنعتی و تجاری هستند.از چوب نرم بیشتر برای مصارف ساختمانی استفاده می شود.

faq1

استفاده از لیمو، مقداری نمک دریایی درون ظرف ریخته و با لیموی برش خورده نمک را روی سطح ظرف چوبی بمالید تا مانند اسکراب عمل کند! آن را با آب گرم بشویید و اجازه دهید خشک شود.

faq1

نیم سوز کردن: حمله عوامل زنده و رطوبت را خنثی می کند. مالیدن روغن های نباتی و حیوانی: به جداره خارجی چوب روغن می مالند که از رطوبت جلوگیری می کند.خشک نگه داشتن چوب.