نکات مربوط به شستن ظرف چوبی

لازم نیست شما یک آشپز جهانی باشید تا به درک زیبایی و سودمندی ظرفی قدیمی و چوبی دست یابید! واقعیت این است که ظروف چوبی بسیار زیبا و خاص هستند و استفاده از مواد غذایی در این ظروف برای همه لذت بخش است. اما استفاده مداوم از آنها می تواند چوب را آسیب بزند، ترک بردارد، خشک شود و یا خش بردارد. بنابراین توصیه می شود ظرف چوبی را بلافاصله بعد از هر بار استفاده به صورت دستی شست و شو دهید. نباید این گونه ظروف را داخل ماشین ظرفشویی قرار داد و یا آن ها را در سینک رها کرد. گرمای فوق العاده بالای داخل ماشین ظرفشویی و در معرض آب بودن برای مدت زمان طولانی باعث تورم چوب بامبو و ایجاد شکاف هایی روی سطح آن می شود. برای شست و شوی این ظروف چوبی بامبو ابتدا لکه ها و تکه های غذای باقی مانده روی آن ها را جدا نموده و سپس با استفاده از آب گرم، مایع ظرفشویی ملایم و یک اسپنج یا برس نرم آن را شست و شو دهید. تا جایی که امکان دارد از مایع ظرفشویی و ابزار خشن و زمخت دوری نمایید. در پایان ظرف را آب کشیده و با استفاده از یک پارچه نرم آن را خشک نمایید. برای حفظ کیفیت ظرف چوبی بهتر است آن را در محیطی باز قرار دهید تا هوای موجود رطوبت باقی مانده را از آن خارج نماید.

 

اشتراک گذاری

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *