روغن خوش عطر برای استفاده در ظروف چوبی ممنوع!

در مورد روغنی که به کار می برید باید بگوییم که نوع بدون بو استفاده کنید. برای مثال اگر از روغن نارگیل استفاده کنید، بدون شک سطح چرب خوبی به شما می دهد ولی بوی نارگیل به ظرف منتقل شده و بعد از گذشت زمان و قرار دادن مواد غذایی دیگر درون ظرف بوی ناخوشایندی باقی می گذارد. روغن های مایع خوراکی و روغن زیتون انتخابی عالی است.

 

بهتر است از مواد غذایی چرب و مایعاتی مانند خورشت و سوپ برای ظروف چوبی که دارای لایه های محافظت کننده مخصوص نیستند، استفاده نکنید. از آنجایی که روغن به دلیل وجود بافت زنده و آوند چوب، جذب می شوند مواد غذایی چرب می تواند درون بافت چوب فاسد شود. اگر این ظروف را درون کابینت نگه می دارید، هرچند وقت یکبار آنها را از درون کابینت بیرون بیاورید تا هوا بخورند و کپک نزنند

اشتراک گذاری

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *