ظروف چوبی آشپزخانه تان را نو نوار کنید

حذف سطوح قدیمی آسیب دیده ظروف چوبی

سطح ظروف خود را به طور کامل با سمباده یا سیم ظرفشویی صاف کنید تا لکه ها و خراش های سطحی حذف شوند. سپس با پارچه ای کمی مرطوب روی آن پاک کنید تا خاک اره و خرده های باقی مانده را بردارید. سطح سمباده شده را با روغن خوراکی چرب کنید، روغن باید وارد بافت خشک چوب شود. مدتی صبر کنید تا روغن به خوبی جذب ظرف چوبی شما شود. حالا می توانید با ظاهری جدید از ظرف خود روبرو شوید!

می توانید هر زمان که حس کردید سطح ظرفتان کمی خشک شده از روغن خوراکی برای چرب کردن ظروف چوبی استفاده کنید تا از آسیب هم در امان بماند. تکه ای پارچه را به روغن آغشته کرده و سطح ظرف را به خوبی چرب کنید.

 

قاشق چوبی تان را ضدعفونی کنید

اگر قاشق چوبی تان در حین آشپزی پشت گاز افتاده است، می توانید آن را به سادگی ضد عفونی کنید. ابتدا گرد و غبار، لکه و یا آلودگی روی قاشق را با دست یا سیم ظرفشویی پاک کنید.

درون ظرفی به نسبت یک به ۲۰ مایع سفید کننده و آب بریزید. یک ساعت قاشق را درون این محلول به حال خود رها کنید. بعد از این زمان قاشق را آب زده و برای ۱۵ دقیقه در محلول ملایم آب و مایع ظرفشویی قرار دهید. حال می توانید قاشق را با آب بشویید.

اشتراک گذاری

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *